Toinen seinävalu

Toinen seinävalu tehtiin eilen. Valukorkeus oli n. 1,5 metriä. Valetun seinän korkeus on nyt vajaa kaksi metriä kellarin lattian pinnan tasosta. Seuraava valu ulottuu jo kellarin kattoon, eli sen jälkeen voidaan asentaa ontelolaatat. Tämäkin valu meni hyvin, eli puhkeamisia ei tullut.

Pakkasta vähän pelättiin, mutta ennusteen mukaan sen ei pitänyt nousta liian korkealle. Eikä se lopulta noussutkaan, joten senkin suhteen valu onnistui. Sisäseinät on suojattu pressuilla, joiden sisällä puhisee lämmittimet. Ulkopilarit kuitenkin jätettiin valamatta, koska niiden lämmittämiseen ei sähkökeskuksen sulakkeet riittäneet.

Tänään harkkojen latomista oli jatkettu, ja osa seinistä oli seuraavan valun korkeudessa. Näinköhän seuraava valu olisi jo tällä viikolla?

Published with Blogger-droid v1.6.5