Rännit

Pitää vähän juhannuksen kunniaksi avautua rännitoimittajasta eli Ruukista. Rapparin kehotuksesta pyysimme viime viikolla rännitarjoukset, jotta saadaan ne mahdollisimman nopeasti asennettua. Toimittajaksi valittiin Ruukki, joka lupasi rännit tälle viikolle. Keskiviikkona autokuski soitti Päiville, että toimitus on tulossa. Ihmetteli kuitenkin sitä, että kourut ovat ruskeita, mutta kiinnikkeet ja syöksytorvet valkoisia. Siis mitä hel… Koko järjestelmän piti olla ruskeita, joten kourut jäi pihaan ja loput tavarat palautettiin. Ruukilta luvattiin lähettää asennuspaketit postissa, jotta saadaan juhannuksena asentaa kourut. Syöksytorvet pistetään myöhemmin. Tulihan se asennuspaketti: pelkät kiinnikkeet. Pakettiin kuuluvista ruuveista ei ole tietoakaan. Asentaminen on siis hiukka haastavaa. Kourujen jatkokappaleetkin olisi ollut kiva saada.

Kaikesta huolimatta hauskaa juhannusta lukijoille. Pitää itsekin yrittää grillata jossain välissä.

Published with Blogger-droid v1.7.0

Yksi vastaus artikkeliin ”Rännit

  1. Saara

    Äääh, onpa typerää! :/ Kannattaa kysäistä, jos sotkun vuoksi saisitte edes jotain hyvitystä hinnasta! Uskomattoman paljon käy näitä kämmejä, mitä nyt olen montaa remppablogia seuraillut. Kauhulla odotan omia tulevia tavarantoimituksia – mitähän lie sieltä on tällä kertaa tulossa..

Kommentointi on suljettu.