Palautetta Skaalalta

Juttelin tänään Skaalan kanssa ikkunoiden väärin asentamisesta. Minulle soitti sama henkilö, jonka kanssa urakoitsija oli puhunut ikkunoiden väärin asentamisen jälkeen, ja hän halusi kertoa oman puolensa asiasta. Henkilö, joka oli urakoitsijan mukaan neuvonut väärin, on ollut yli 10 vuotta Skaalalla töissä ja sen puolesta hän tuntee tuotteet. Tänään minulle sanottiinkin, että on erittäin epätodennäköistä, että hän olisi neuvonut väärin. Kyseessä olisi ennemmin väärinkäsitys neuvojan ja neuvottavien välillä. Hän halusi myös korjata sen, että Skaalalta olisi ensin myönnetty väärät neuvot ja myöhemmin kielletty ne. Hän oli omien sanojensa mukaan sanonut urakoitsijalle: ”Jos näin on sanottu, niin silloin on neuvottu väärin”.

Minä olen kuulopuheiden varassa kumpaankin suuntaan, joten paha minun on mennä sanomaan, kuka on väärässä ja kuka oikeassa. Väärinkäsitys on sikäli looginen selitys, että harvemmin talossa pitkään ollut henkilö antaa täysin vääriä ohjeita tuotteisiin liittyen.

Tällä viikolla urakoitsija on tehnyt kattorakenteita. Nyt ruoteet asennettu. Otsalaudatkin on melkein kaikki paikallaan. Ne ja räystäslaudat asennetaan nosturilla talon tien puoleisiin päätyyn. Kattotiilien pitäisi tulla huomenna yhdessä kattoturvatuotteiden kanssa. Sisällä on putkimies ollut hommissa, ja yläkerrankin viemärit on nyt vedetty.

3 vastausta artikkeliin ”Palautetta Skaalalta

 1. Päivi

  Tässä tapauksessa urakoitsija onneksi otti vastuun ja käänsi ikkunat oikein päin omaan piikkiinsä ilman mitään vääntöä.

 2. Anonymous

  Näkeehän sen jo noista ikkunoista pursuavasta uretaanista ettei noi asentajat ole kyllä ennen ikkunoita asentanut.
  Kyllä mä uskoisin tässätapauksessa Skaalan ohjeisiin. Sinun asentajilla ei ole vaan ollut mitään hajua koko hommasta.
  Kannattaa olla sitten tarkkana ikkunan pellittäjien kanssa, sillä monikaan ei osaa tänäpäinä tehdä vanhan aikaisia rappauskulmia pelteihin.

 3. Anonymous

  Eikös tuo ole sitä jokaisen rakentajan arkea, kukaan ei ota vastuuta mistään. Valitettaavasti.

Kommentointi on suljettu.