Tontti lohkottu ja talo merkitty

Eilen mittatoimiston porukat olivat käyneet merkitsemässä talon paikan tontille. Ulkomitat näyttivät yllättävän pieneltä. Toinen yllätys oli se, miten lähelle autokatos tulee tietä. Se on tosin hyvä juttu, niin lumimyrskyn jälkeen on vähemmän kolattavaa ennen aamuista lähtöä. Merkkitikut ovat nyt alustavat, ja niiden avulla kaivetaan pohjat ja louhitaan. Kun pohjatyöt on tehty, mittatoimisto käy merkitsemässä nurkat sorapatjalle uudestaan. Huomenna pitäisi kaivinkoneen tulla. Onneksi pakkanen hiukan lauhtuu.

Korostin alla olevaan kuvaan talon nurkkien paikat punaisella ja varaston vihreällä. Varaston etupuolelle tulee autokatos. Sitä ei ole erikseen merkitty. Talon vasen takanurkka ei erotu kuvassa. Ilmeisesti tikku on risukasan takana piilossa.

Tänään oli aamupäivällä lohkomiskokous Kärkölän kunnantalolla. Kunta ei ollut lohkonut yksittäisiä tontteja aikaisemmin. Nyt kun me ostimme ensimmäisen tontin, kunta lohkoi muutkin itsenäisiksi kiinteistöiksi. Meidän tontille tuli nimeksi ”Louhikoto”, jota me olimme toivoneetkin. Muuten alueelle tuli Kalevalasta tuttuja nimiä. Onneksi me saimme pitää tuon Louhikodon, ettei tarvitse muuttaa blogin nimeä 😉