KHH etenee

Päivi on saanut KHH:n seinät maalattua melkein kokonaan. Maali loppui harmittavasti tänään kesken, joten urakka jäi hieman vajaaksi. Paljosta ei jäänyt puuttumaan, joten litran purkki riittää. Huomenna KHH:n lattia saa laatoituksen, ja se saumataan loppuviikosta.

Portaiden asentaja tulee huomenna. Hän soitti tänään ja kertoi tulevansa yhden aikaan, koska aamulla pitää kuulemma viimeistellä joku urakka Lahdessa. Kysyi sitä, että saako illalla mennä pidempään. Eihän meillä mitään sitä vastaan ole, joten homma on hoidossa. Saadaan itsenäisyyspäiväksi portaat 🙂 Pitää varovasti käyttää niitä, ettei tule pilattua ennen muuttoa.

Ekke kävi viimeistelemässä keittiötä. Vieläkin jäi yksi levy puuttumaan, koska se oli jostain syystä sahattu liian lyhyeksi. Hän lupasi tulla ensi viikonloppuna asentamaan KHH:n ja WC:n kalusteet sekä eteisen ja makuuhuoneiden kaapit. Isompi makuuhuone taitaa ikävä kyllä jäädä asentamatta, koska se ei välttämättä valmistu siihen mennessä. Päivi tänään pohjamaalasi sen ensimmäisen kerran, mutta tasoitettavaa siinä vielä on. Ehkä ensi viikonloppuna saadaan siihen katto tehtyä.

Alakerrassakin on tapahtunut jotain. Porrasaukon viereinen kiviseinä on viimeistelytasoitusta vaille valmis. Päivi veti siihen tänään pintatasoitteen ja nyt se on kuivumassa.

KHH:n seiniin tuli Sadolinin värikartasta ”Nepal medium”. Väri on sama kuin keittiön seinässä. Kuva jälleen valehtelee, koska katon pitäisi olla maalarin valkoinen.

Aamiaispöydän yläkaappien lasiovet Ekke asensi eilen. Kaappien välinen hyllykkö pistettiin valmiina paikalleen.

Keittiö näyttää nyt tältä. Eihän tuo siisti ole vieläkään. APK on saanut etulevyn.

Isompi makuuhuone on pohjamaalissa. Ikkunoista on vieläkin sisäpuitteet irti, koska smyygit eivät ole valmiit.

Vessakin on muuttunut. Päivi veti eilen viimeiset silikonit seiniin ja lattiaan.

Portaat ovat melkein paikallaan 😉